Blackberry CEO voorspelt prijsverlaging Priv

Auteur: , Geen reacties
Goedkoop

Wil je een Blackberry Priv? Wacht nog even met kopen.

John Chen is de ceo van Blackberry en hij is niet zo goed in dingen geheim houden. Zo wilde hij eerder deze week minder privacy voor de gebruikers van Blackberrys. Dat is vreemd, want Blackberry draait juist om privacy, de nieuwste heet zelfs Priv. Goed, hij wilde minder veiligheid voor criminelen, maar om te kunnen bepalen of iemand crimineel is, moet je hem wel eerst even afluisteren. En dat is dus in strijd met het verlangen naar privacy.

Goed, dat is niet waarom je dit artikel aan het lezen bent. Je wilt weten wanneer de Blackberry Priv wat schappelijker geprijsd gaat worden. Hij kost nu zonder abonnement een dikke €779,- wat een behoorlijke som geld is. Zeker als je met je merk weer wat marktaandeel wilt terugpakken.

John Chen liet weer eens wat minder handige informatie los. Hij schemerde door dat er in februari een prijsdaling voor de Priv zit aan te komen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Dat betekent dat je in de laatste week van februari voor een goedkopere Priv naar de winkel kunt rennen. Nou John, daar gaat je marktaandeel.



Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).