Blackberry en Porsche Design maken schofterig dure Z10


Porsche Design, het prullariamerk van de roemruchte autofabrikant, heeft met Blackberry de handen ineengeslagen om een exclusieve uitvoering van de Z10 te maken.

Achterkant van leer

Porsche Design heeft de Z10 voorzien van een ander uiterlijk, de afgeronde randen boven en onder zijn nu van roestvrij staal. De achterkant is gemaakt van Italiaans leer en daarboven is het typenummer van het toestel aangebracht: P’9982. Op de bovenzijde van de voorkant valt een Porsche Design-inscriptie te lezen.

Onderhuids is de telefoon bijna helemaal gelijk gebleven. Daar draait een 1,5 GHz dualcore processor met een kloksnelheid van 1,5 GHz en wordt de stroom geleverd door een 1800 mAh accu. Alleen het opslaggeheugen nam toe tot 64 GB. De schermresolutie van het 4,3 inch display bedraagt een ongewijzigde 1280 x 768 pixels.

Prijs

De reguliere Z10, die los voor rond de 360 euro weggaat, is door het Porsche Design-sausje een stuk prijziger geworden. Hij gaat in het Londense warenhuis Harrods in de verkoop voor 1.500 pond, omgerekend zo’n 1780 euro. Voor een slecht verkopende BlackBerry met Porsche-design-logo’s. Gekkenwerk.

[gv data=”huC1ae3XeGk”][/gv]

[lg_folder folder=”BlackBerry/Z10_Porsche_Design/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

  1. Toegegeven, het design gaat er wel op vooruit. Maar zo’n snobben-lulijzer is nou niet iets dat Blackberry nodig heeft. Eerder een telefoon die goed verkoopt.

  2. HTC zijn geen slechte telefoons allen te laat in gehaakt op de ontwikkelingen op de markt. Net als blackberry wat paar jaar terug een van de populairste zaken telefoons was en nu niet meer mee speelt.

    Maar dit doet htc ook geen goed beter inversteren in ontwikkeling die zorgen voor meer verkoop. En 1420 euro extra betalen omdat er porsche op staat is totaal niet reeel.Je betaald voor stuk je leer en naam van porsche dus gewoon 1420 euro terwijl er verder niks aan telefoon is veranderd dus staat niet in verhouding. En die paar mensen die dat 1500 pond voor neer leggen red je het niet mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *