Blackberry Leap komt naar Nederland

Blackberry Leap Grijs Voorkant
Nog meer goed nieuws van Blackberry: de Blackberry Leap wordt ook uitgebracht in Nederland. Dat maakte de smartphone-fabrikant vandaag bekend.

Vanaf slechts 252 euro in de losse verkoop of een nog onbekend bedrag in combinatie met een KPN-abonnement ben jij al de trotse eigenaar van een leap. Het toestel draait op Blackberry OS 10.3 en zal binnenkort vermoedelijk ook al in de winkel liggen met 10.3.2. Die update brengt verbeteringen aan in Blackberry’s mailclient Blend en is voorzien van anti-diefstalbeveiliging BlackBerry Protect.

Overige specs: resolutie van 1280×720 pixels, dualcoreprocessor met een maximale kloksnelheid van 1,5GHz.

Nog geen reacties

  1. Ik denk dat het OS een beetje te veel op Android en iOS wilt lijken… Dat is niet goed, ik denk dat het beter is jezelf te onderscheiden van de rest, ikzelf kan niet meer zonder ‘Live Tiles’ op mijn telefoon, in een oogopslag heb je toch al een boel informatie, iets dat je bij die dode icoontjes op een Android apparaat nooit zult krijgen…

    • @autobart: Daar hebben ze iets op bedacht namelijk widgets. Android is het beste van 2 werelden. De volgens jou zo dode icoontjes bestaan (die ik fijn vind want ze nemen weinig plaats in beslag) en widgets (‘soort van live tiles’) voor als je informatie in een glans wilt!

      • @kets: Heel leuk zo’n widget, die heel je scherm vult met een hoop doelloze informatie… Terwijl het gewoon een net-niet versie van de app is… En live tiles kun je ook klein maken, ze zijn hooguit iets groter dan die stupide icoontjes, alleen bieden ze je informatie… Dat biedt dat dode menu vol pictogrammetjes niet.

        Overigens is het niet zo dat ik een hekel aan Android heb, ik heb zelf zo nu en dan nog een Android telefoon in mijn handen en heb een tablet met Android in mijn bezig, het is echter wel een feit dat de wat mindere apparaten snel gaan haperen en geen updates krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *