Bleen: vervang je scherm met een haarscherp hologram

Bleen
Videogesprekken voeren met deze hologram-projector is de droom voor iedere Star Wars-nerd. Je hebt er niet eens een 3D-bril voor nodig.

Bleen is een 3D-projector die een hologram in de lucht projecteert. Door dit kleine kastje op de grond te zetten, creƫer je in een handomdraai dus een scherm voor een film, of een manier om met mensen te videochatten. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een virtuele DJ te projecteren tijdens een feestje?

Bleen Store
De Bleen zou met je stem te besturen zijn, maar ook met een afstandsbediening en touch-interface. Er zou ook een speciale open source winkel zijn waarin ontwikkelaars hun eigen animaties of applicaties aan kunnen bieden. Met het Bleen Developer Program moet het bovendien gemakkelijk worden om iedereen de mogelijkheid te geven om zijn of haar eigen content aan te bieden…

[gv data=”slRvx08S3Jc”][/gv]

Ben je net als ons ook benieuwd naar deze futuristische gadget? Dan kun je op de Indiegogo een Bleen bestellen als je een ‘donatie’ van 225 dollar geeft. Daar heb je tevens de keuze uit twee verschillende soorten: een ei-model genaamd Birth en de Rock die er net wat gaver uitziet dankzij de scherpe hoeken.

Bleen-Hologram

2 reacties

  1. Dit is de reden waarom Kickstarter geen renders meer toestaat. Het product bestaat niet eens, en de techniek die ze beschreven hebben is om te lachen. Space-Time light modulator/Optical hologram making unit. Klinkt heel realistisch haha. HOAX šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *