Blijf dit weekend maar thuis, je kunt gratis ‘Overwatch’ spelen


Mocht je niet bij de 20 miljoen spelers horen die teamshooter Overwatch al in hun bezit hebben, dan kun je dit weekend zien waar iedereen toch over praat.

Dus gooi het weekend van 18 tot 21 november maar leeg, want dan kun je dit spel gratis spelen op PC, Playstation 4 en Xbox One. Op de website van Blizzard is te lezen dat alle helden en 13 mappen beschikbaar worden tijdens dit weekend. Verder mag je gratis spelen in een aantal modes, zoals Quick Play, Custom Games en Weekly Brawl. Spelers kunnen ook level uppen, Loot Boxers verdienen en ze kunnen een aantal zogehete ‘customizations’ vrijspelen.

En wanneer je besluit het spel te kopen, kan je alle vooruitgang op het spel ook weer overzetten. De enige voorwaarde is dat je hetzelfde Battle.net, Xbox Live of Sony Entertainment account gebruikt.

Volgens het schema kan Nederland 18 november vanaf zes uur ’s avonds het spel gratis spelen.

Het favoriete spel van Elon Musk neemt wel veel ruimte in beslag; je moet 12GB over hebben om de Free weekend client te kunnen downloaden.

En mocht je nou overwegen om het spel te kopen en dan cheatsoftware te installeren, dan is het wijs om eerst dit te lezen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *