Blijf maar binnen: iPhone X-display werkt niet in vrieskou

Auteur: , 9 Reacties
Apple iPhone X

Koop je net voor de winter een iPhone X, blijkt dat je 'm helemaal niet kunt gebruiken als het buiten vriest.

Oké, dat is misschien overdreven, maar Apple lijkt zijn zaakjes toch niet helemaal op orde te hebben. Het scherm van de iPhone X blijkt namelijk pas na een paar seconden te reageren als het ‘koud’ is. Kou is in dit geval relatief, want er zijn genoeg gebruikers die al bij 10 graden celsius problemen ervaren.

De techgigant heeft de problemen inmiddels bevestigd en hoopt ze op te kunnen lossen, zodat je ook in de winter niet zonder smartphone naar buiten hoeft. “We zijn op de hoogte van problemen met het iPhone X-scherm, nadat de temperatuur snel daalt”, aldus een woordvoerder. “Het scherm werkt dan pas na een paar seconden. We zullen dit oplossen met een software-update. Voor nu adviseren we de iPhone alleen gebruiken bij temperaturen tussen de 0 en 35 graden.”9 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Gelukkig haal je 9 van de 10 keer je smartphone uit je broekzak waar het lichaamstemperatuur is. Voor die ene andere keer, tja die paar seconden..

Face ID werkt sowieso iets trager als je in de winter een muts/sjaal op/om hebt.
Fantastisch toch hoe ‘premium’ dat toestel wel niet is!
Het gezeik begint nu al … Ook al gedoe met een groene lijn op het scherm.
En er zijn nogmaar relatief weinig mensen die hem hebben ….

Premium my ass ….
@turbobrick: ach … rode gloed op S8 alweer vergeten zeker. Zo heeft iedere telefoon wat. Green line zijn nu 35 gevallen van bekend … maar reeds miljoenen x-en verkocht. Daarbij … je gaat naar apple store en je krijgt een nieuwe. Dat is ook “premium”.

De koude bug is een slordigheid die niet voor mag komen … maar niet schokkend wanneer het met een simpele update op te lossen is.
@dgh74: Zoals ik al weken zo niet maanden geleden al zei, dit is nog maar het begin.
Maar weinig mensen hebben hem en als we in Feb 2018 zijn heeft iedereen hem wel die hem graag wou hebben en dan komen we veel meer zaken tegen….
Zoals altijd, let op mijn woorden.

En ja, iedere phone heeft weleens wat maar dit is een vanaf 1150 euro phone … Zogenaamde premium en dit soort slordigheden baart zorgen.
@turbobrick: van al je voorspellingen en woorden is tot nu toe niets uitgekomen … al mijn voorspellingen kloppen als een bus … maar goed … we zullen verder zien
@turbobrick: Trek een blauwe jurk aan en verander je naam in JomandaBrick.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).