Blijf voor altijd in bed met de Dozing Desk

dozing-desk
Je hoeft nooit meer je nest uit met de Dozing Desk, het ziet er alleen wel redelijk belachelijk uit.

Als je bijvoorbeeld ’s ochtends vroeg op moet om voor een techwebsite te schrijven, dan kan het wel eens lastig zijn om de dekens van je af te gooien. Gelukkig hebben we Japan nog, die met de Dozing Desk het ultieme hulpmiddel voor de vroege werker gemaakt hebben.

Dit metalen bureau kun je 360 graden draaien en in zes standen zetten voor de ideale werkpositie: liggend in bed. Rubberen haakjes en banden houden je laptop op zijn plaats, zodat hij niet in je gezicht valt als je gaat verzitten. Laten we hopen dat de Dozing Desk ook wat zwaardere laptops vasthoudt, anders is de schade niet te overzien.

Dozing-desk

Slapende armen
Aan de afbeelding bovenaan dit artikel is te zien dat de Desk handig is om films mee te kijken, maar niet als je vaak je toetsenbord nodig hebt. Goede gamingprestaties hoef je hier dus niet mee te verwachten, wij krijgen al slapende armen als we naar het plaatje kijken. Mocht je jouw werkdag ook relaxt willen beginnen, dan is de Dozing Desk in de loop van deze maand in Japan te bestellen voor 8.980 yen (ongeveer €65,-).

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *