Bloedmooie Louis Vuitton smartwatch kost handenvol geld

Louis Vuitton
We hadden ook niets anders verwacht.

Technologie en mode lijken steeds vaker hand in hand te gaan met elkaar. Hoewel er meer modieuze gadgets op de markt verschijnen, is er nog niet echt een drang van gewone consumenten om bijvoorbeeld een peperdure Porsche smartphone aan te schaffen. Toch weerhoudt dit Louis Vuitton er niet van om een eigen Android smartwatch te lanceren.

De Tambour Horizon is een parel van een smartwatch, gemaakt met de hulp van Qualcomm en Google. De smartwatch maakt gebruik van de populaire Snapdragon Wear 2100 en beschikt over een 1,2 inch AMOLED-touchscreen met een resolutie van 390 bij 390 pixels.

Daarnaast is er ruimte voor een 300mAh batterij die het een dag vol moet houden in combinatie met 521MB RAM en 4GB aan intern opslaggeheugen. Er is in de Louis Vuitton smartwatch geen ruimte voor een hartmonitor. Blijkbaar is het checken van je gezondheid alleen iets voor gewone stervelingen.

Louis Vuitton horloges

Het slimme horloge draait op Android Wear 2.0 en met een speciale LV-schil en exclusieve apps, zoals My Flight om je wegwijs te maken op vliegvelden en City Guide om meteen alle hippe toko’s op je bestemming in kaart te brengen. Het totaalbedrag voor de Louis Vuitton smartwatch kan oplopen tot ongeveer 2.500 euro, afhankelijk van welke kleur en bandjes je erbij bestelt.

[gv data=”LEVquHczgTo”][/gv]

3 reacties

  1. De hit bij alle strand en/of ’tassenverkopers’ voor zomer 2018 (2017 zal te vroeg komen). Zeker met het LV bandje.
    100 eurotjes en je hebt een model dat niet van het echt te onderscheiden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *