BMW en iPhone 7 hebben even een slechte relatie

Auteur: , 5 Reacties
BMW probleem bluetoothe iphone 7

Echt we vinden BMW een wereldmerk en heus de iPhone 7 is een prachtig toestel.Dat zou een mooie combinatie moeten opleveren. Maar de twee lusten elkaar momenteel even niet...

Wat is het geval: BMW-rijders met een iPhone 7 hebben moeite om via Bluetooth muziek te streamen. Het probleem kan bij alle modellen opspelen. Na een paar seconden streamen, bevriest het ConnectedDrive systeem. Als de iPhone wordt herstart is de Connected Drive weer te gebruiken. Mits je geen Bluetooth-audio gebruikt, want anders begint de ellende weer van voorafaan.

BMW erkent dat er een probleem is. De autofabrikant zegt samen met Apple aan een oplossing te werken. “De iPhone 7 is nu nog geen goedkeurd toestel voor onze auto’s.” BMW weet nog niet hoelang het duurt voordat de iPhone 7 wel normaal te gebruiken is.

Apple zou het probleem tegenover klanten bevesigd hebben. De bug zou worden opgelost in iOS 10.1, maar BMW-rijders die de beta van deze iOS-versie hebben geïnstalleerd melden dat het probleem ook dan nog steeds bestaat.
BMW
Wordt vervolgd dus… Gelukkig kun je ook zonder muziek genieten van geluid in de BMW. Nou maar hopen dat bij deze auto’s er niks mis is met de elektronica.5 reacties

Alles is te repareren met goede software, mooie bij Apple is dat het daadwerkelijk ook gebeurd.
@martinus: mja, 2 premium merken die elkaar bedienen… als zoiets zou gebeuren in, let’s say een dacia stepway, geeft Apple niet thuis gok ik ;)

Wat je eigenlijk zegt is: geld lost dingen op.
@entail: Als er geen geld is om problemen op te lossen, blijven dingen liggen.
@martinus: ah nog 1, mag ik u doorverwijzen naar > http://clichesite.com/alpha_list.asp?which=lett+1

Op deze manier kost het bedenken van uw volgende reactie minder tijd…
Gewoon een Volvo kopen, daar gaat het wel goed, en heb je meteen een veel mooiere auto.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).