BN’ers op Instagram: het beste van Playmate Chariko

Auteur: , 6 Reacties
Playboy-meisje Chantal Hanse

Chantal Hanse, zoals ze in het echt heet, vergaarde landelijke bekendheid toen ze in de Shameless-campagne van Suit Supply uit de kleren ging. Maar voor haar trouwe volgers op Instagram doet ze dat wel vaker. Apparata geeft je een broodnodig overzicht.

De 28-jarige schone werd in 2007 tweede bij de Buurmeisje van het Jaar-verkiezing, maar ging wel met de titel Playmate van het Jaar 2009 aan de haal. Sindsdien zien we ‘Chariko’ regelmatig opduiken op TV (BNN) en internet (GeenStijl TV), terwijl ze ondertussen van de ene naar de andere fotoshoot rent. En Ondertussen haar Instagram-gevolg van selfshots voorziet. Daarom is de Apparata tip van de Dag: volg Chantal Hanse op hier op Instagram.

UPDATE 18-03-2019: de voormalige Playmate kwam vandaag weer in het nieuws naar aanleiding van het schietincident in Utrecht. De verdachte zou op een oude video van Dumpert in gesprek zijn met Chariko, die op dat moment verslag deed voor een item van Powned.6 reacties

Begrijp de opzet van deze apparata blog niet zo goed. Welk publiek bedient moet worden? Is het de blanke heteroseksuele man?

Nu ik dit bloot zie, snap ik het iets beter.
Lekkert! Goed te doen zie ik!
Hmm interessante wending op apparata.
Onverwacht, beetje plat. Maar zit toch wat moois tussen.
@Laue: alles voor de kijkcijfers
Kijk hier ook voor het eerst.Mooie meid mag zonder kleren gezien worden he.
Mooie foto collectie! Gr, Karel Paragh

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).