Bol.com-app nu beschikbaar voor iOS

bol.com-app
De grootste webwinkel van Nederland komt voor het eerst met een officiƫle app voor smartphones. Via de app krijg je toegang tot de volledige catalogus van de winkel.

In een handomdraai kun je door de enorme hoeveelheid aan artikelen zoeken, wat alleen nog maar makkelijker gaat als een QR– of barcode van het product scant. Ook is het mogelijk om binnen de app te bestellen en te betalen, zodat je dus gemakkelijk een complete bestelling af kunt handelen op je smartphone. De populaire vergelijkfunctie is ook aanwezig, waarmee je prijzen van andere aanbieders op bol.com kunt vergelijken, inclusief het tweedehands assortiment.

Bestellingen volgen en annuleren
Zodra je ingelogd bent met je Bol.com-account, kun je ook via de app de status van je bestelling volgen. Handig als je op je werk wilt weten hoe laat je bestelde product ook alweer geleverd werd. Vanuit dat menu is het ook mogelijk om je bestelling te annuleren. De app doet dus eigenlijk precies wat je van een Bol.com-app verwacht: een simpele manier om online je bestellingen te plaatsen.

De app is vanaf vandaag gratis te downloaden in de App Store via deze link. Ook een Androidversie is in de maak, maar die laat nog even op zich wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *