Bomberman is terug!

Ook een hoop nostalgie komt ermee terug
Moet je alleen wel een nieuwe console kopen…

Vandaag is de Nintendo Switch uitgekomen en dat betekent dat er ook nieuwe spellen uitkomen die je alleen op die console kunt spelen.

Naast een nieuwe Legend of Zelda game van Nintendo brengt Konami vandaag Super Bomberman R uit.

[gv data=”DUByKwUH5Hw”][/gv]

Volgens Konami keren alle elementen van Bomberman terug in een nieuwe titel, waarbij er ook plaats is voor nieuwe features. Zo krijg het spel een speciale in-game store waar spelers gratis diamanten, die ze hebben gekregen door te spelen, kunnen inwisselen voor accessoires. Je kunt hoedjes, lantaarns, nieuwe karakters met unieke bommen en nieuwe levels ‘kopen’.

In Super Bomberman R kunnen spelers hun Bomberman rondsturen in een doolhofachtig gebied waar ze getimede bommen gebruiken om wandelpaden te openen.

Daarnaast moeten spelers ook hun medespelers of CPUspelers verslaan binnen een bepaalde tijd.

In het doolhof kunnen items gevonden worden waarmee het spel makkelijker te spelen is zoals snelle beweging van je Bomberman of de mogelijkheid om bommen weg te schoppen of gooien.

Naast de battle mode waar maximaal 8 spelers aan mee kunnen doen om tegen elkaar lokaal of online te vechten, is er ook een story mode beschikbaar. In die modus zijn vijf werelden en 50 levels beschikbaar, waar een of twee spelers samen moeten werken om het universum te redden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *