Boombotix Pro: waterdichte speaker voor in je zwembad

Auteur: , 1 Reactie
Boombotix Pro: de ideale speaker voor in het zwembad?

Zwembadfeestjes zijn de ideale manier om je zomer door te komen. Een speaker die wel tegen een beetje water kan, mag dan eigenlijk niet ontbreken. Dat is precies waar je de Boombot Pro voor kunt gebruiken.

De Boombot Pro is een draagbare speaker, ontworpen door het bedrijf Boombotix. De speaker wordt geclassificeerd als IPX7, waardoor ‘ie waterproof is tot een diepte van 90 centimeter. Ideaal om mee te nemen naar het strand, of als je zwembad achter in je tuin hebt en je niet vies van een feestje bent. De speaker beschikt over een accuduur van zes uur en maakt via bluetooth verbinding met je mobiele apparaten.

De speaker is gebouwd door audio-specialisten uit San Francisco en is ontwikkeld voor muziekliefhebbers die graag willen genieten van de hoogste audiokwaliteit. Daarnaast kun je de speaker ook via de knop in het midden bedienen met je stem. Als je de knop twee seconden ingedrukt houdt, kun je gebruik maken van Siri of Google Voice. Gebruikers kunnen via deze manier meer te weten komen over het nummer dat wordt gespeeld of meer informatie opzoeken via het web. Ook maakt de knop het mogelijk om je telefoon op te nemen, zodat je niet je smartphone met natte handen hoeft op te pakken.

Of het daadwerkelijk een goed idee is om de speaker onder water te houden is nog maar de vraag. Een YouTube-gebruiker heeft de speaker getest en kwam bedrogen uit. Er valt dus nog het een en ander te verbeteren aan de draagbare speaker.1 reactie

Pffff rot op met zooi, we willen rust, wie ziet er nou te wachten dat elke puber met zijn smarthphone en boombox langs het water zit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).