Boosted komt met nieuwe generatie elektrische boards

Boosted komt met tweede generatie boardMisschien ken je het Boosted boards wel uit een van de vlogs van Casey Neistat. Het bedrijf komt vandaag met een vernieuwde versie van het elektrische skateboard.

Qua uiterlijk verandert er weinig aan de boards van Boosted, maar dankzij de upgrade kan het skateboard je nu wel een stuk verder brengen. Boosted is namelijk gebruik gaan maken van verwisselbare batterijen. Eerder kon het board je nog zo’n 11 kilometer meenemen, nu al gauw 8 kilometer verder. Daarnaast heeft het board ook grotere wielen gekregen van 80mm.

Ook was het eerder niet aan te raden om een Boosted board te rijden wanneer het regende. Het board is nu waterbestendig en modulair gemaakt. Zo kunnen gebruikers het board eerder zelf fixen en hebben ze daar geen professionele assistentie bij nodig. Het board heeft ook een nieuwe poort gekregen om accessoires mee op te laden. Gebruikers hoeven niet meer bang te zijn om de verbinding tussen het board en de afstandsbediening te verliezen dankzij de verbeterde bluetooth-zender.

De nieuwe boards zullen over de toonbank gaan voor dezelfde prijs als de eerste generatie: 999 dollar voor de Single, 1299 dollar voor de Dual en 1499 voor de Dual+. De eerste boards worden eind juli verzonden. Het bedrijf verstuurt vanaf nu ook boards naar Europa.

[gv data=”G4t_g8afr0E”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *