Boring Company klanten krijgen eindelijk vlammenwerper

Vlammenwerper
Het heeft even geduurd.

Begin dit jaar verbaasde Elon Musk vriend en vijand met de introductie van een vlammenwerper. Het was een stunt van zijn bedrijf Boring Company. Een succesvolle stunt, want duizenden geïnteresseerden hadden er eentje besteld.

Dat was januari. Inmiddels zijn we enkele maanden verder en hebben er nog geen leveringen plaatsgevonden. Op een event heeft Musk echter helderheid geschept. Zo zei de Boring Company CEO dat de 20.000 verkochte exemplaren van de afgelopen maanden binnenkort bezorgd gaan worden. Geen Amerikaans postbedrijf, maar Boring Company zelf neemt de bezorging op zich.

Dit zal voornamelijk te maken hebben met het feit dat een vlammenwerper geen normaal bezorg materiaal is. De komende twee weken zullen de duizenden vlammenwerpers door vrachtwagens van Boring Company worden bezorgd.

Met de stunt wist het bedrijf een aardig bedrag op te halen. De vlammenwerper kon je kopen voor 500 dollar in de VS. In totaal heeft het product 7,5 miljoen dollar in het laatje gebracht bij Boring Company. De leveringen hadden eigenlijk al plaats moeten vinden, maar vanwege vertragingen moeten klanten dus nog iets langer geduld hebben.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *