Bouw voortaan je eigen circuits in Gran Turismo 6

De Track Editor voor GT6
Het is alweer even geleden dat Polyphony Digital ons een track editor beloofde voor Gran Turismo 6, maar het lijkt er nu toch eidelijk van te komen.

De ontwikkelaar van de populaire racegame heeft namelijk de Track Path Editor uitgebracht. Voor je naar je PlayStation 3 rent om een update binnen te halen: die is er niet. De editor is namelijk alleen te gebruiken op tablets met Android of iPads. Daar zullen de GT6-fans zonder tablet ongetwijfeld erg blij mee zijn…

Het is de vraag of zij zoveel missen, want je hoeft er niet op te rekenen dat je in een handomdraai je eigen versie van de Nordschleife ontwerpt. Je tekent het gewenste parcours namelijk met je vingers en kunt vervolgens wat objecten toevoegen, zodat de boel er wat sfeervoller bij ligt dan je gewend bent van de gemiddelde, moderne Grand Prix-baan. That’s it.

De app is hier te downloaden voor iOS en Android.

[gv data=”EzzwyrqNAVA”][/gv]

6 reacties

  1. Als ik zo vrij mag zijn om wat opbouwende kritiek achter te laten: ik mis soms wat diepgaande info op Apparata. In het filmpje is veel info te vinden over hoe bijvoorbeeld deze app werkt die allemaal niet in het artikel te vinden is. Dat is in dit artikel zo, maar ook bij andere artikelen lees ik vaak daarna op Tweakers veel meer over hoe het nu echt in elkaar steekt en wat de exacte specs zijn. Kortom: om echt goede content te bieden mag het allemaal wel iets uitgebreider en dieper naar mijn mening. Neemt niet weg dat er vaak interessante dingen te vinden zijn, dus er is ook een hoop goed aan de artikelen! 🙂

    • @bosje: uiteraard mag je dat zeggen, kunnen ze inderdaad veel mee doen. maar vergeet niet dat dit het kleine broertje is van ab, en dat het dus is gemaakt en wordt geregeld door bloggers. oja, en dat filmpje zit er natuurlijk niet voor niks bij….

  2. 2 jaar geleden aangekondigd, ik vind GT6 ondertussen al totaal niet boeiend meer. De snelheid ontbreekt aan alle kanten bij Polyphony, ironisch voor een ontwikkelaar van racegames. Als de kwaliteit van de games nu eens goed was, maar nee, na GT4 was alles flut. En zelfs GT4 kon al niet echt meer mee komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *