Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless is blimptastisch

blimpin' eh!
Goed hij draait natuurlijk al een aantal jaar mee, de Bowers & Wilkins Zeppelin. Maar tot nu toe zat er altijd een lelijk dockingstation voorop. Wie gebruikt dat nou nog in deze draadloze tijden?

Niet alleen is het dock gedumpt op de Zeppelin, eigenlijk is het hele apparaat veranderd. Hij is wat groter geworden, en het hele ding is wat steviger in elkaar gezet. Daardoor kun je hem nu harder zetten zonderdat de behuizing mee gaat trillen, toch wel zo fijn. Er zitten vijf speakertjes in: twee tweeters aan de beide zijden, daarnaast twee voor de middentonen en in het midden zit er een woofer voor de lage klanken.

De belangrijkste vernieuwing is natuurlijk dat er nu Bluetooth op zit die met alles apparaatjes kan praten. Dus je bent niet meer gedwongen om een Apple airplay-product te gebruiken om verbinding te maken. Je kan dus nu ook je Android eraan koppelen. Daarnaast mag je nu ook eindelijk gebruikmaken van Spotify Connect, maar Sonos werkt dan weer niet.

Als je echt gehecht bent aan kabels, dan kun je zelfs je ethernetkabel in de Zeppelin Wireless steken, ehhh… tja, dan is het dus inderdaad niet meer wireless.

Als je hem meteen wilt hebben heb je pech, maar niet heel veel pech, want volgende week kun je hem namelijk wel kopen. Voor €700 komen ze hem helemaal naar je huis brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *