Bright: nieuwe Netflix Original film met Will Smith (video)

Bright Netflix Original
Will Smith op z’n best.

Will Smith en Joel Edgerton zijn vanaf 22 december in actie te zien in de langverwachte Netflix Original film Bright. Het is een nieuwe gedurfde actiethriller van regisseur David Ayer (bekend van zijn box office hits Suicide Squad, End of Watch en Training Day).

Bright gaat over een alternatieve planeet van ons, waar mensen, orcs, elfen en feeën samen leven. De patrouille van de menselijke agenten Ward (Will Smith) en orc Jakoby (Joel Edgerton) verloopt onverwacht heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen. Zodra het in verkeerde handen terecht komt, vormt het een bedreiging voor elk levend wezen.

De LAPD agenten Officer Ward (Will Smith) en Officer Jakoby (Joel Edgerton) staan centraal in deze bloedstollende film. Samen werken ze vastberaden om de straten van Los Angeles veilig te houden van de sinistere onderwereld die wordt geleid door duistere krachten en gewelddadige bendes. In de film moeten ze niet alleen vijanden, maar ook hun persoonlijke verschillen overwinnen.

De film is geregisseerd door David Ayer en geschreven door Max Landis. David Ayer, Eric Newman en Bryan Unkeless zijn de producenten. Bright is vanaf 22 december 2017 exclusief en wereldwijd te zien op Netflix. Check hieronder de trailer alvast.

[gv data=”dRPzc_tRX2w”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *