Bro, deze smart bijzettafel is perfect voor je mancave

Sexy design en hele toffe features
Stel je voor, het water in de lade is bier.

Onze baard laten groeien, naar borsten kijken of veel te hard over drempeltjes rijden, het zijn allemaal dingen die wij mannen graag doen. Er is daarentegen één ding wat essentieel is, willen we man kunnen zijn en blijven: koud bier. Deze bijzettafel is er voor je, bro!

De Sobro Smart Side Table is na een immens populaire Indiegogo-campagne nu bijna verkrijgbaar.Vorig jaar raakten de makers goud met een slimme salontafel en dit jaar werd het nieuwe project binnen no-time gefund; met 4218% van het gevraagde bedrijf (nu in totaal zo’n $2,15 miljoen dollar) kunnen de makers ongetwijfeld bergen verzetten. Dit kan deze brotastische Sobro allemaal.

Op het eerste gezicht is het bijzettafeltje slechts een veredelde kast-koelkast-hybride. De Sobro bevat een koellade die volgens de makers muisstil je (zelfgemaakte) bier koel houdt. Zo hoef je tijdens de wedstrijd niet van de bank af te komen. Maar er is meer.

Het tafeltje ondersteunt tot twee draadloos oplaadbare smartphones, heeft 3 oplaadports (USB, USB-C en 120V outlet), komt met ingebouwde Bluetooth speakers en door middel van de app kun je de slimme lichten bedienen en het kastje zelfs op afstand op slot zetten. Yup, deze tafel is next level high-tech.

Maar er is nóg meer! Dit bijzettafeltje kan namelijk ook fungeren als nachtkastje. Ik zou het bier wellicht vervangen voor water, maar verder heeft het alle features om je nachtrust nog verfrissender te maken. Het tafeltje komt namelijk uitgerust met bewegingssensoren waardoor er, als je ’s nachts uit bed stapt, een handig automatisch nachtlampje oplicht.

[gv data=”jrhSdk-Wjms”][/gv]

En geloof het of niet, er is nóg meer. Efficiënt kabel-management, aanpasbare LED-lichten, talloze customization via de app (waaronder duratie van het aanblijven van het nachtlicht en een slaaptimer met slimme wek-functie) en ga zo maar door. Kortom, een perfect meubelstuk voor je mancave (of womencave, natuurlijk), of gewoon in de slaapkamer of woonkamer.

De Sobro Smart Side Table kost zo’n €770 euro maar daar komt nog eens honderd euro bovenop voor het transport. Voor de echte bro’s is er ook nog de Sobro Coffe Table van zo’n €1300 euro. Groter tafelblad, touchscreen paneel en wat extra ports, maar vooral nóg groter dus nog meer plezier.

Foto via Indiegogo

Eén reactie

  1. Zet dat ding dan ook koffie, voor bij het ontbijt? Anders is het overbodige meuk.

    Een tafelmodel koelkast doet het net zo goed, en eigenlijk zelfs beter: daar past minimaal twee kratjes bier in. en plek zat om bovenop een losse stekkerdoos te leggen t.b.v. een bluetooth speaker (die toch al iedereen in huis heeft) te zetten en een usb-lader of powerbank (die ook al overal in huis rondzwerven).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *