Broer Pablo Escobar komt met eigen cryptomunt

Broer Pablo Escobar komt met eigen cryptomunt
Een nieuw succes of de zoveelste shitcoin?

Beroemdheden die eigen crypto’s lanceren is geen nieuws. Onlangs schreven we hoe de zoon van de Wu-Tang clan een eigen munt op de markt gaat brengen en vandaag komt de broer van Pablo Escobar met vergelijkbaar nieuws.

Zijn munt gaat Diet Bitcoin heten, met DDX als afkorting. De munt komt als hard fork van het Bitcoin netwerk en moet sneller en efficiënter werken dan zijn grote broer. Dat laatste is natuurlijk geen heet nieuws. Bitcoin is een opa onder de crypto’s en vele alternatieven werken een stuk sneller dan deze virtuele munt.

Roberto Escobar heeft met zijn bedrijf Escobar Inc een ICO-lopen. Geïnteresseerden kunnen een aandeel kopen met 96 procent korting. Eén Diet Bitcoin moet 50 dollar gaan kosten, maar zijn nu dus tijdelijk verkrijgbaar voor twee dollar per stuk.

Een miljoen DDX zullen worden verdeeld in drie verschillende verkoopstrategieën. 300.000 DDX zullen worden verkocht voor 50 dollar per coin, vervolgens worden nog een keer 300.000 DDX verkocht voor 100 dollar per stuk en als laatste 400.000 DDX voor 1.000 dollar per coin.

Wie brood ziet in deze hard fork van Bitcoin kan nu inslaan. Hou je wel aan de gouden regel: koop alleen met geld wat je kunt missen.

3 reacties

   • @lekkaah: Je ziet steeds meer dat regulatie ABSOLUUT nodig is in de crypto wil het een kans van slagen hebben.
    De markt komt helemaal niet serieus meer over en iedereen kan maar iets opzetten dat nergens over gaat en dat verziekt de markt voor de serieuze projecten.
    Het is een soort Tellsell kanaal geworden, heel veel rommel met af en toe weleens een goed product er tussen.

    Regulatie mbt ICO’s zijn nodig, net als regulatie van de exchances, en security auditing.
    Tot nu toe is het een chaos en zien zeker de newcomers door de bomen het bos niet meer.
    Newcomers heb je nodig om nieuw geld erin te krijgen want anders blijft deze markt nog heel lang in een beartrend met alle gevolgen vandien.

    Mensen die denken dat alles decentraal moet zijn en los van regels leven in een droomwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *