Bruno: slimme prullenbak van Kickstarter

Bruno prullenbak
Een prullenbak verbinden met je telefoon. Wat? Ja dat kan.

Deze Bruno Smart Can is een Kickstarter-project van Poubelle LLC. Een stel dat al meerdere uitvindingen op de markt heeft gebracht en nu met een revolutionaire prullenbak komt. Deze afvalbak, met een heus Jan Des Bouvrie design, draait nameljk via een app. Verbind je smartphone met Bruno en hij vertelt je wanneer de zak geleegd moet worden of wanneer er nieuwe zakken besteld moeten worden. Om afval weg te gooien hoef je alleen maar je hand boven de bak te houden en dan opent Bruno automatisch. Mors je afval, dan pak je simpelweg de bezem en veeg je het naar de prullenbak toe. Deze zuigt dan het afval naar binnen.

De afvalbak is een succes op Kickstarter: er is al bijna het dubbele opgehaald aan investeringen. Voor ongeveer 140 euro kun je er eentje bestellen maar de eerste modellen zijn al uitverkocht. Wel is de optie van 160 euro nog leverbaar, waarmee je naast de prullenbak zelf, ook voor 3 maanden wordt voorzien van speciale Bruno vuilniszakken. Een video over de gadget-prullenbak zie je hieronder.

[gv data=”nu8rOd7B6GI”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Mijn opa en oma hebben dit ook, maar dan is het een bakkie van een paar knaken, denkend aan winkels als Action of zo… Als je zwaait gaat hij ook open, alleen of de zak vol is moet je zelf uitvogelen, maar dat is niet zo heel moeilijk te zien toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *