Brute Red Dead Redemption 2 gameplay gelekt (video)

Auteur: , 2 Reacties
Red Dead Redemption 2 brengt je een geweldig verhaal

Altijd tof.

Het is nog even wachten totdat Red Dead Redemption 2 in de winkels ligt. Het spel is nu al razend populair op social media en diverse gameforums. Tot op heden was er, buiten de trailers, nog vrij weinig informatie gelekt over de game. Vandaag is er echter een clip van een kleine halve minuut aan gameplay gelekt waarin we meer zien dan Rockstar wellicht zou willen.

In de korte video zien we protagonist Arthur Morgan actief in een schietgevecht. De content is afkomstig van de subreddit van Red Dead Redemption. In de video is er niets van een spoiler aanwezig, waardoor je deze in alle rust lekker kan gaan kijken.

De clip laat Arthur zien die van zijn paard afstapt, een dier dat in de nieuwe game veel meer waarde heeft dan voorgaande consolegames. De status van Arthur stond op dat moment op ‘Wanted’ en ‘Interrogating’, wat betekende dat Arthur in de belangstelling stond van de sheriffs. In plaats van onderhandelen kiest hij ervoor om vol de aanval in te zetten.

De gameplaybeelden laten in ieder geval zien dat het echt een bijzonder mooie game gaat worden. Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One.

UPDATE: link is weggehaald, hier bekijk je alsnog de beelden.2 reacties

Dat is snel…

Video niet beschikbaar
‘Red Dead Redemptio…’ is niet meer beschikbaar vanwege een auteursrechtclaim van derden.
Dankjewel voor de reactie, post is inmiddels van een update voorzien!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).