Brute Star Wars PS4 controller: hoeveel heb jij ervoor over?

Auteur: , Geen reacties
Star Wars PS4 controller

Meer dan 70 uur heeft het maken van dit plaatje geduurd, maar dan heb je ook wat.

Er is de laatste weken veel te doen geweest rondom Star Wars. Het begon ongeveer een maand geleden met de game Star Wars: Battlefront II van EA. Dankzij de nadruk op microtransacties leek het speel veel te veel op een pay-to-win game van 60 euro. Gelukkig heeft de release van The Last Jedi het imago van de franchise wel eer aangedaan.

Gelukkig is de zuurgraad in de gamewereld rondom Star Wars ook gedaald, waardoor het nu de hoogste tijd is voor een leuk Star Wars gerelateerd nieuwtje. Enrico Bertagnol is namelijk aan de slag gegaan met zijn DualShock 4 controller om er een unieke Star Wars-versie van te maken.

De gamer heeft in ruim 70 uur heel wat voor elkaar weten te krijgen. Met behulp van enkele speeltjes, veel creativiteit en ontzettend goede schilderkunsten is het resultaat namelijk om je vingers bij af te likken.

In onderstaande video is het proces te zien van de PS4 Star Wars controller. Naast het fantastische ontwerp zijn er zelfs lightsaber-geluidseffecten aanwezig. Of je er echter ook goed Star Wars: Battlefront II mee kunt spelen, durven we niet met zekerheid te zeggen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).