Bruut: gouden PS4 controller met diamanten te koop

Peperdure gouden PS4 controller
Als je nu je auto verpatst dan kun je ‘m heel misschien betalen.

Waarschijnlijk zijn sommige bedrijven ook doorgeslagen wat betreft het ‘pimpen’ van controllers. We hebben al heel wat aparte creaties mogen verwelkomen, maar de nieuwste PS4 controller slaat naar onze mening werkelijk alles. Je kunt vanaf vandaag een gouden DualShock 4 in huis halen inclusief diamanten knopjes.

Het gaat om de Lux DualShock 4 controller. Deze beschikt over 24-karaats goud als coating en diamantjes verwerkt in de knoppen. Of het lekker gamet durven we niet te zeggen, maar opvallend is het apparaat van Lux zeker weten.

Zoiets excentrieks komt natuurlijk ook met een excentriek prijskaartje. Je mag er namelijk een flinke 14.000 dollar voor uitgeven. Heb je ‘slechts’ 8.500 dollar over voor een mooie controller, dan kun je de klassieke variant voor deze prijs kopen. Het verschil tussen de twee zit ‘m in de knoppen: de klassieke heeft slechts één ‘custom’ knop, de PlayStation-knop, terwijl de ander negen gouden knoppen heeft met diamantjes erin.

Mocht je werkelijk zoveel geld in het laatje hebben liggen én ben je een beetje van het pad af, dan kun je deze peperdure controller in de webshop van Brikk kopen. Hij komt natuurlijk ook geleverd in een prachtig kistje waarin je hem ook weer veilig op kunt bergen na het gamen.

2 reacties

    • @dondeboer: Heel exclusief spul is ervoor om te laten zien dat ze het hebben en een ander niet.
      Zeker in bepaalde kringen gaat het erom niet wat je hebt (want ze hebben allemaal poen) maar meer om het hebben van iets wat een ander zeker NIET heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *