Bruut. Philips komt met lasergestuurde baardtrimmer

Bruut. Philips komt met lasergestuurde baardtrimmer
Het eerste wat je straks ’s ochtends kunt gaan doen; met behulp van freakin’ lasers je gezichtsbeharing snoeien. Goed begin van de dag, dunkt ons.

Licht van de laser

Philips combineert de wondere wereld van lasers met een alledaags gebruiksvoorwerp als de baardtrimmer: et voilá, de StyleXpert baardtrimmer 9000 was geboren. Door de bovenkant van de goudkleurige pen achterop het apparaat in te drukken, komt de lasersturing omhoog en wordt de laserlijn zichtbaar. Niet om je haren stuk voor stuk weg te schroeien – al zou dat nog leuker zijn – maar om je tijdens het scheren & trimmen een mikpunt te geven.

LED-display

Daar was, volgens Philips, behoefte aan. Het apparaatje heeft verder een tweezijdige trimmer met 32 en 15 mm brede zijden, Zeventien instelmogelijkheden (van 0,4 tot 7 mm) en is waterdicht. Een LED-display geeft de geselecteerde lengte-instelling en batterijstatus weer. Al met al een hoop techniek om je stoppelbaard zó te laten lijken alsof je je helemaal niet geschoren hebt. Kosten: €109,99.

[lg_folder folder=”Philips/StyleXpert_baardtrimmer_9000/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Er zal vast over nagedacht zijn, maar ik geloof niet dat ik ’t al helemaal begrijp. De laser zorgt dus voor een mikpunt. Maar beweegt de laser (en daarmee je mikpunt) niet gewoon mee met de bewegingen die je met de trimmer maakt, aangezien de laser vanuit de trimmer zelf komt?

  2. Ja precies, maar je kunt hem dus uitlijnen met bvb onderkant oor, om gemakkelijk de bakkebaarden even lang te trimmen. Wat ik nog mis is een waterpas en een betere prijs, zo’n lasertje kost 2 euro. Een goede trimmer 40 euro…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *