Call of Duty: Black Ops 3 gameplaytrailer, dit moet je weten

Black-Ops-3-Gameplay
Na een aantal live action teasertrailers laat Treyarch ons nu eindelijk zien hoe de nieuwe Call of Duty van dit jaar eruit komt te zien. Daarnaast onthulde de ontwikkelaar ook een aantal interessante nieuwtjes.

Allereerst de praktische informatie: Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt op 6 november voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Zoals we van Treyarch gewend zijn, is de game opgedeeld in drie verschillende modi: campaign, multiplayer en Zombies. De game speelt zich af in 2065, pakweg veertig jaar na de gebeurtenissen in Black Ops 2.

Coöperatief
Voor het eerst in de geschiedenis van Call of Duty is de verhaalmodus volledig coöperatief te spelen met maximaal vier spelers tegelijk. Dit betekent bovendien dat de gebieden waar je gedurende het verhaal doorheen knalt groter en opener zullen zijn dan voorheen. Ook de populaire Zombie-modus, waarin je het met drie anderen opneemt tegen een eindeloze stroom aan zombies, wordt voorzien van een eigen verhaal en progressiesysteem dat losstaat van de rest van de game.

Black-Ops-3

Zoals je hieronder in de eerste gameplaytrailer kunt zien, hebben we hier niet te maken met normale soldaten. De speler is (in de stijl van Advanced Warfare) uitgerust met de nodige high tech upgrades aan zijn lichaam, waarmee hij harder kan rennen, hoger springt en zelfs langs muren kan rennen. De trailer deed ons dan ook een beetje aan Titanfall denken.

Bèta
De geruchten over een bèta van Black Ops 3 werden ook bevestigd door Treyarch. Iedereen die de game pre-ordert krijgt toegang tot deze testversie van de game, al is het nog niet bekend wanneer deze bèta plaats zal vinden.

[gv data=”vWyt2aAYSZY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *