Call of Duty Black Ops 3 teaser duikt verder de toekomst in

Black-Ops-3-Teaser
Een nieuwe teasertrailer voor de nieuwe Call of Duty is zojuist online verschenen, en het lijkt erop dat de game zich na 2060 afspeelt. Bionische supersoldaten incoming!

Het toekomstbeeld van Call of Duty Black Ops 3 is in ieder geval niet erg vrolijk. In de teaser zien we hoe technologische vooruitgang tal van voordelen met zich meebrengt, maar dat er ook een keerzijde zit aan dit mechanisch uitbreiden van het menselijk lichaam.

Death Machines
Protestanten gaan de straat op om tegen deze opkomst aan bionische lichaamsdelen te protesteren, terwijl een klokkenluider aan het nieuws verteld dat Amerika een leger ontwikkelt met menselijke ‘Death Machines’.

Black Ops 2 speelde zich destijds ook al in de (nabije) toekomst af, maar het lijkt erop dat ontwikkelaar Treyarch goed naar Call of Duty: Advanced Warfare heeft gekeken en er ook voor kiest om de speler wat technologische snufjes mee te geven op het slachtveld.

[gv data=”Bfr053KdD6w”][/gv]

Deus Ex?
De strijd tussen ‘normale’ mensen en deze bionische superhumans deed ons overigens ook aan een andere game denken die nog niet zo lang geleden in het nieuws was: Deus Ex. Het onlangs onthulde nieuwe deel lijkt in ieder geval wat verhaal betreft enorm overeen te komen met Black Ops 3, en daar dacht het team achter Deus Ex net zo over. Als reactie op de teaser zette ze onderstaande Tweet online:

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *