Call of Duty: Black Ops 4 boekt nu al succes(je)

Auteur: , 2 Reacties
Black Ops III was een zooitje

Een goed begin is het halve werk.

Voor Call of Duty: Black Ops 4 sluit Activision wederom de handen ineen met ontwikkelaar Treyarch, maar wordt het project toch iets anders aangepakt dan voorgaande jaren. In tegenstelling tot andere Call of Duty-games wordt de singleplayer-campagne volledig buiten beschouwing gelaten en 100 procent gefocust op de multiplayer.

Een rigoureuze stap, maar blijkbaar neemt de fanbase er genoegen mee. Uit bekendgemaakte cijfers blijkt dat de pre-orders van de game namelijk bijzonder prima zijn te noemen. In het rapport van Activision viel namelijk het volgende te bespeuren:

[Call of Duty: Black Ops 3] [Monthly Active Users] grew quarter-to-quarter and, in June, reached the highest level for this year as over 15 million players geared up for the October 12th release of Black Ops 4.

Dit zou ernaar hinten dat de pre-orders bijzonder goed verlopen. Dat een CoD-spel goed verkoopt voordat het ├╝berhaupt in de winkel ligt, is echter geen verrassing. Daarnaast is er een Battle Royale-modus aanwezig, een razend populaire modus die door Fortnite en PUBG populair is geraakt.

Call of Duty: Black Ops 4 zal op 12 oktober officieel verschijnen. De game is te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Over enige vorm van crossplay, zoals bij Rocket League en Fortnite is op dit moment nog niets bekend.2 reacties

Vooral zo snel mogelijk kopen zonder echt daadwerkelijk te weten waar je voor betaald.
Mogelijk omdat er een risico is dat hij uitverkocht raakt.
Want CoD raakt wel vaker uitverkocht…
Iemand?
@lolindir: mwa, het spel is al 8 jaar hetzelfde, dus zo spannend is het allemaal niet. Enige wat ze nu hebben gedaan is verschillende classes ingevoerd (rainbow six) en battleroyale (pubg/fortnite)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).