Call of Duty Black Ops 4 trailer toont battle royale mode

Call of Duty: Black Ops 4 battle royale
Duurt nog even, maar dan heb je ook wat.

Over een paar weken ligt Call of Duty: Black Ops 4 eindelijk in de winkel als het goed is, maar echt hongerige fans kunnen al veel eerder aan de slag met de nieuwe game van Activision. De uitgever gaat in combinatie met Treyarch namelijk een multiplayer bèta lanceren op 3 augustus. Een gesloten bèta welteverstaan, voor iedereen die een pre-order heeft geplaatst voor de PS4.

Om de afwachtende gamer over te halen heeft het bedrijf er dan ook een trailer uitgegooid waarin we op veel spektakel worden getrakteerd van in-game Black Ops 4 beelden. Er wordt ook een gedeelte besteed aan ‘Blackout’, de battle royale modus van het spel.

Dat er zoveel aandacht naar Blackout uitgaat, is niet heel vreemd. De battle royale modus is namelijk razend populair in de wereld als je kijkt naar Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds. Dat er vroeg of laat een grote franchise met het concept aan de haal zou gaan, is op z’n zachtst gezegd niet vreemd.

Helaas zijn de beelden van de battle royale vrij kort. Wel zien we karakters met compleet verschillende outfits en wapens, wat weer duidelijk maakt dat er genoeg aan te passen zal zijn in deze speciale modus van Call of Duty: Black Ops 4. De officiële game zal in september verschijnen.

[gv data=”CLQ9z5JVDIs”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *