Call of Duty: Ghosts haalt eerste dag 1 miljard dollar binnen

Auteur: , 6 Reacties
Call of Duty: Ghosts 1 milliard

De nieuwe first-person shooter van Activision weet in de eerste dag maar liefst 1 miljard dollar in het laatje te brengen, vooral dankzij verkoop aan winkelketens.

Call of Duty: Ghosts zou volgens uitgever Activison momenteel het meest gespeelde online spel zijn. Daarnaast zou het ook de meest gepre-orderde game (is dat een woord?) van de huidige generatie spelcomputers zijn. Op de eerste dag van de release leverde het spel 1 miljard dollar (739,6 miljoen euro) op voor Activision. Dit is echter via de verkoop aan winkelketens, en dus niet aan gamers. Hoeveel exemplaren van het spel er op de eerste dag precies verkocht zijn is helaas nog niet duidelijk.

Dat zal komende tijd bekend worden door Activision. Uiteraard hopen ze het huidige record van 800 miljoen dollar, welke GTA V recent wist te vestigen, te verbreken. Volgens analisten zou het spel zo’n 25 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan in de eerste 24 uur. Dat zouden 4 miljoen exemplaren minder zijn dan GTA V in de eerste dag wist te behalen.

Lees hier de 5 dingen die je over Call of Duty: Ghosts moet weten.6 reacties

Ik hoor niet al te goede dingen over COD dus ik ben benieuwd. Zelf houd ik het bij battlefield.
Sjonge jonge ik snap niet dat er nog steeds zoveel mensen dat achterhaalde spel kopen.
En iedereen gaat ze na doen, assassin’s creed ieder jaar een nieuwe, battlefield 4 is veel te snel gekomen.
@aallex:

uit·mel·ken (molk uit, heeft uitgemolken)
1
helemaal leegmaken: een onderwerp uitmelken bespreken tot in de allerkleinste details
@MrSkyline: Ja daar heb je gelijk in, maar ik snap niet dat het volk wat het spel al 6 jaar koopt keer op keer nog steeds hetzelfde spel koopt, en het worden er steeds meer….
@aallex: Helemaal mee eens, ben afgehaakt na modern warfare (wat een brilliant spel was). De titels erna zijn slechts updates, totaal geen vernieuwing.
@renaultsport250: Inderdaad alleen maar update’s waar ik niet warm of koud van wordt. De verbeteringen in graphics is echter wel fijn. Maar om het spel daarvoor nou élk jaar te kopen. Nee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).