Call of Duty: WWII gelekte teaser, banner en meer

Auteur: , Geen reacties
CoD WWII info

Met de setting lijkt het in ieder geval wel goed te zitten dit jaar.

Na enkele mindere CoD-games zijn ze er bij Activision eindelijk achter wat de trouwe fan wil zien: een keiharde, ruwe shooter die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Met nog enkele uren te gaan voor de officiële onthulling weten we al heel wat over de te komen game.

Zo weten we door de banner die in het station Gare Saint-Lazare in Parijs te zien is zeker dat het spel op 3 november in de winkels ligt. Naast de titel en releasedatum zien we een soldaat die hoogstwaarschijnlijk terug is te vinden op de boxart van de nieuwe Call of Duty.

Ook verscheen er enkele dagen geleden een niet zo veel zeggende teaser. Het logo van de game lijkt geplaatst te zijn op het strand van Normandië. Dit ligt in lijn met de info die te vinden is op afbeeldingen van de gelekte private bèta van de game.

Als laatste lijkt er een grote rol weggelegd voor Transformers-acteur Josh Duhamel. Een maand geleden postte Duhamel een foto van hem in een motion capture-pak. Zijn gezicht lijkt overeen te komen met enkele in-game foto’s die per ongeluk op de officiële CoD-site geplaatst waren.

Woensdagavond om 19:00 begint de officiële livestream waarin Call of Duty: WWII wordt onthuld.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).