Call of Duty: Black Ops Cold War

Nieuwe Call of Duty: Black Ops Cold War komt eraan [video]

Call of Duty: Black Ops Cold War

Reclame van Dorito’s bevestigt veel meer over Call of Duty: Black Ops dan gedacht.

In mei konden we al melden dat er waarschijnlijk een nieuwe remake van Call of Duty: Black Ops aankomt. Inmiddels kan het woordje ‘waarschijnlijk’ weg gelaten worden.

Call of Duty: Black Ops Cold War komt eraan

Voor de lancering hebben de makers van COD een deal gesloten met Dorito’s. Zij gaan met speciale wikkels een launch actie opzetten, waarbij je een een jaar 2XP met Call of Duty: Black Ops Cold War kunt winnen. Uiteraard moeten deze wikkels worden ontworpen en moeten die ontwerpen worden goedgekeurd. Klaarblijkelijk is er een alerte insider geweest die het wel een goed idee vond om de ontwerpen te lekken.

Wat kunnen we van de remake verwachten?

Volgens insiders gaan we inderdaad terug naar de originele Black Ops editie en speelt de game zich af in de Vietnam-oorlog. Een van de nieuwe features is dat je niet alleen vanuit Amerikaans gezichtsveld kan spelen, maar ook kan strijden vanuit het standpunt vanuit de Zuid-Vietnamese rebellen of de Vietcong.

Verder is er nog niet veel over de game bekend. Dat is ook direct één van de punten van critici. De ontwikkelaars startten andere jaren namelijk veel eerder met de promotie. De reden dat dit nu nog niet gebeurd is zou met Corona te maken kunnen hebben. Ook de rellen in Amerika spelen volgens de ontwikkelaar een rol. Insiders verwachten echter dat men op 5 augustus, wanneer men een event houdt voor COD: Warzone, ook de Black Ops Cold War aankondigt.

https://twitter.com/_TomHenderson_/status/1287186493056921600

Promotie en releasedatum Call of Duty: Black Ops Cold War

Van de gelekte Dorito’s-wikkel kunnen we afleiden dat deze promo-actie vanaf 5 oktober 2020 zal gaan lopen. Vorig jaar, bij de release van COD: Modern Warfare,, startte men op 1 oktober de promotie. De game werd toen gelanceerd op 25 oktober. De verwachting is dat we dit jaar ook een release tegen eind oktober tegemoet kunnen zien.

Ontwikkelaar Activision heeft nog niet gereageerd, maar men verwacht spoedig een statement.

Bron: Techradar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *