Camera gestolen door alligator na 8 maanden teruggevonden

Auteur: , 3 Reacties
Omnomnom camera

Het is altijd balen als er iets van je gestolen wordt. Je weet nooit zeker of je het nog terug krijgt, of dat er nog gevoelige informatie op stond of zo. Het is een groter probleem als je camera gestolen wordt door een bloeddorstig roofdier dat in een modderige rivier woont.

Dat overkwam Mario Aldecoa. Zijn camera werd gegrepen door een alligator, en verdween de diepte in samen met het dier. Hij was een groep van de dieren aan het fotograferen, en eentje kwam nét even te dichtbij.

Gators started getting closer and closer and one of them lunged out and grabbed the camera. I responded by grabbing the tripod real quick, but he jerked it out of my hands. Bye bye camera.

Na 8 maanden viel een toerist iets op. Een van de alligators had iets raars aan zijn poot hangen. Na het (zorgvuldig!) te pakken krijgen van dat object bleek het Mario’s camera te zijn. Of liever, wat er van over is. Toen het ding bij zijn eigenaar terug kwam, verwachtte hij niet dat de geheugenkaart het nog zou doen, gezien de staat van de rest.

Gelukkig bleek hij daar geen gelijk in te hebben. Na zorgvuldig de kaart uit de zanderige camera te hebben ontfutselt en deze schoongemaakt te hebben bleken alle foto’s nog goed uit te lezen. Daarvan bleek er eentje het bewaren waard. Het was een duur plaatje, dat wel. Inmiddels heeft hij een nieuwe camera, en is hij wat voorzichtiger met wilde dieren.3 reacties

Gewoon effe afspoelen, werkt zo weer. Canon quality!
die camera ziet er gewoon vuil uit.
geheugenkaart kan tegen enorm veel, krijg je moeilijk kapot. camera en lens is goed voor afval

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).