Camera OnePlus 5 is geen gamechanger

OnePlus 5
Voor de camera hoef je het dus niet te doen.

Nog voor de onthulling plaatsvond ging OnePlus los op het internet met een campagne om het nieuwe vlaggenschip te promoten. Stukje bij beetje werden nieuwe features behandeld, waaronder de camera. Met DxOMark-technologie zou OnePlus een unieke selling point in handen hebben. In de praktijk valt dat allemaal wel mee.

In DEZE vergelijkingstest met de iPhone 7 Plus en de Samsung Galaxy S8 scoort de smartphone zelfs matig. DxOMark heeft ook de camera uitvoerig getest. Ze kwamen -helaas voor OnePlus- tot een gemiddelde conclusie. De camera scoort 87 punten van de 100. 90 punten is de hoogste score die DxOMark ooit heeft uitgedeeld.

Met 87 punten meet de OnePlus 5 zich met de Sony Xperia XZ, Sony Xperia Z5, Samsung Galaxy S6 Edge Plus en de Huawei P10. Het toestel staat wel boven de iPhone 7, die een score van 86 punten kreeg. De OnePlus 5 begeeft zich echter niet in het rijtje met toestellen met de beste camera. Onder andere de Samsung Galaxy S8, de HTC 10 en de Samsung Galaxy S7 Edge scoren 88 punten. De Google Pixel scoort 89 punten en de HTC U11 staat bovenaan met maar liefst 90 punten.

6 reacties

  1. “In [uls=https://www.apparata.nl/nieuws/cameratest-oneplus-5-vs-iphone-7-plus-vs-galaxy-s8-23555]DEZE[/url] vergelijkingstest met de iPhone 7 Plus en de Samsung Galaxy S8 scoort de smartphone zelfs matig.”

    Uitslag is dus:
    1. Samsung Galaxy S8 (88 punten)
    2. OnePlus 5 (87 punten)
    3. iPhone 7 (86 punten)

    Het is maar wat je matig noemt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *