Canadese pinautomaten spuwen bakken met geld uit


Een aantal gelukkige klanten van de bank TDCanada kreeg bij de geldautomaat niet alleen geld van hun eigen bankrekening terug.

Als onderdeel van de ‘TD Thanks You’ campagne mochten werknemers van de bank een aantal van hun favoriete klanten uitkiezen voor een speciale verrassing. Er werd aan twintig klanten verteld dat ze zouden meehelpen met het testen van een nieuwe geldautomaat. Tijdens het pinnen hoorden ze echter een stem uit de automaat.

Sommige klanten kregen 50 dollar extra uit de automaat, terwijl anderen een cadeau kregen dat niet door de geldsleuf paste. Zo kreeg een mevrouw een boeket bloemen en werd een man verrast met het tenue van zijn favoriete honkbalteam. Hij ontmoette zelfs een van de spelers en mocht tijdens een wedstrijd het veld op om de eerste bal te gooien. Niet alle klanten waren van te voren geselecteerd. Zo’n 40 mensen waren toevallig op de juiste tijd en plaats.

Zelfs klanten die niet in de video te zien zijn, kregen een cadeau. Iedereen die op die dag pinde bij een TDCanada geldautomaat kreeg namelijk 20 dollar. Zelfs klanten die op dat moment gebruik maakten van online bankieren. Het ziet er naar uit dat de marketing campagne van TD effect heeft: de video is inmiddels al meer dan 2,5 miljoen keer bekeken op YouTube.

[gv data=”bUkN7g_bEAI”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *