Carbon Flyer: een praktisch onverwoestbare drone

Auteur: , Geen reacties
Carbon-Flyer

Drones zijn tof, maar zien er met de kleine propellers en plastic frame vaak nogal breekbaar uit. De Carbon Flyer zouden we echter met een gerust hart een oorlogsgebied in durven sturen.

Op het eerste gezicht ziet de Carbon Flyer eruit als een vliegtuigje dat iemand met een zwart velletje papier gevouwen heeft, maar achter dit simpele uiterlijk gaat een ijzersterke drone schuil. De Carbon Flyer is namelijk volledig van koolstofvezels gemaakt, wat hem een stuk steviger maakt dan de doorsnee drone.

Carbon-Flyer-Onderdelen

Ingebouwde camera
Middels een speciale iOS- of Android-app kun je de Flyer besturen, waarbij hij een bereik heeft van maximaal 75 meter. In het puntje van het toestel zit een camera, waarmee je niet alleen nauwkeurig kunt vliegen maar later ook de video kunt bekijken.

Mocht je de drone ineens uit het oog verliezen dan kun je een speciale LED-modus activeren, waarna de ingebouwde verlichting van de drone wordt geactiveerd. Ijzersterk dus, en het prijskaartje van 99 dollar valt ook best mee. Via deze link kun je jouw eigen Carbon Flyer bestellen op de Indiegogo-pagina van de fabrikant.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).