Casio brengt deze calculator mét game-functie terug

Auteur: , Geen reacties
Casio brengt deze calculator mét game-functie terug

Rekenmachines met een game-functie zijn ideaal voor tijdens de saaie wiskundeles.

Tegenwoordig hebben we smartphones, maar dat was vroeger wel anders. Je moest iets ander verzinnen om je te vermaken in de klas. Er was altijd wel één nerd in de klas met een slimme oplossing. Een rekenmachine met een game-functie bijvoorbeeld.

De Casio MG-880 is zo’n calculator. Het apparaat stamt uit de jaren tachtig en je kunt er onder meer Space Invaders mee spelen. Het Japanse techbedrijf brengt de klassieke calculator terug en binnenkort kun je de rekenmachine kopen in de winkel. Helaas enkel in thuisland Japan, overigens.

Er is nog geen concrete verkoopprijs bekend, maar men verwacht een bedrag van ongeveer 2.000 yen. Dat komt neer op omgerekend 15 euro. Het apparaat zal vanaf 23 maart worden verkocht onder de naam SL-880. Het ding is gemoderniseerd en komt onder meer met de feature om eenvoudig belasting te berekenen. Handig voor kleine ondernemers naast de kassa dus. Check de video hieronder om een indruk te krijgen van de klassieke rekenmachine.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).