CEO deelt primeur: OnePlus 6T echte camerakoning?

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 6 Silk White Limited Edition

Lekker donker, lekker scherp.

OnePlus is volop bezig met het voorbereiden van de OnePlus 6T-lancering. Vanwege het feit dat Apple op 30 oktober een evenement houdt, heeft OnePlus de oorspronkelijke datum laten varen en deze 1 dag naar voren gehaald, namelijk 29 oktober. Dat zal vast en zeker de nodige spanning met zich meenemen, maar ondertussen toont CEO Pete Lau dat de OnePlus 6T meer dan gereed is.

De nieuwste informatie komt hoogstpersoonlijk van de CEO zelf namelijk. Hij deelt met ons een foto die gemaakt is met de OnePlus 6T. Het is natuurlijk niet zomaar een foto; het gaat om een kiekje dat geschoten is in een situatie met weinig licht, iets waar veel toestellen nogal wat problemen mee hebben.

OnePlus 6T camera

Op de website Weibo is de foto vergezeld met de term ‘Bring you own Filter’. Een tijdje geleden werd bekend dat de OnePlus 6T uitgerust zal zijn met een nachtcameramodus. Hierdoor moeten kiekjes zelfs in situaties met weinig licht er prima uitzien.

Verder is bekend dat de OnePlus 6T over een razendsnelle Snapdragon 845 beschikt, minstens 6GB RAM en 128GB aan intern opslaggeheugen. Er is een 3700 mAh grote accu aanwezig en de smartphone draait uit de doos op Android 9.0 Pie. Een koptelefooningang is helaas niet present.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).