CES stuurt seksspeeltje van de beursvloer

Auteur: , 1 Reactie
CES stuurt seksspeeltje van de beursvloer

Volgens de organisatie is CES niet het juiste podium voor dit product.

Op technologiebeurs CES zijn tal van innovaties te vinden. Ook op een gebied waar je misschien niet zo snel aan zou denken. Bijvoorbeeld slimme vibrators. Het product Osé valt in deze categorie. Geen onbekende naam, want de organisatie achter de techbeurs roemde Osé nog vanwege de technieken die gebruikt wordt voor de slimme vibrator. Het speeltje kan onder meer handsfree gebruikt worden.

Een paar maanden geleden won de Osé de Innovation Award van de organisatie achter CES. Echter, nu is de prijs opeens ingetrokken en Osé is ook niet welkom op de beurs. Volgens de organisatie past Osé niet op een technologiebeurs als CES.

Dat is vreemd te noemen, want de beurs is nota bene in Las Vegas. De stad waar geen regels lijken te zijn en zeker op seksgebied geen grenzen kent. Bovendien zijn er tal van andere innovaties op dit gebied op CES te vinden. De opmerking van de organisatie is dan op z’n minst zeer opmerkelijk.

Wellicht dat gebeurtenissen als #metoo en de opkomst van vrouwenrechten in de VS ervoor hebben gezorgd dat tech op het gebied van seksualiteit liever niet wordt getoond op een beurs als CES. (via TechCrunch)1 reactie

Wat hebben #MeToo en vrouwenrechten hier in vredesnaam mee te maken?!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).