CES stuurt seksspeeltje van de beursvloer

CES stuurt seksspeeltje van de beursvloer
Volgens de organisatie is CES niet het juiste podium voor dit product.

Op technologiebeurs CES zijn tal van innovaties te vinden. Ook op een gebied waar je misschien niet zo snel aan zou denken. Bijvoorbeeld slimme vibrators. Het product Osé valt in deze categorie. Geen onbekende naam, want de organisatie achter de techbeurs roemde Osé nog vanwege de technieken die gebruikt wordt voor de slimme vibrator. Het speeltje kan onder meer handsfree gebruikt worden.

Een paar maanden geleden won de Osé de Innovation Award van de organisatie achter CES. Echter, nu is de prijs opeens ingetrokken en Osé is ook niet welkom op de beurs. Volgens de organisatie past Osé niet op een technologiebeurs als CES.

Dat is vreemd te noemen, want de beurs is nota bene in Las Vegas. De stad waar geen regels lijken te zijn en zeker op seksgebied geen grenzen kent. Bovendien zijn er tal van andere innovaties op dit gebied op CES te vinden. De opmerking van de organisatie is dan op z’n minst zeer opmerkelijk.

Wellicht dat gebeurtenissen als #metoo en de opkomst van vrouwenrechten in de VS ervoor hebben gezorgd dat tech op het gebied van seksualiteit liever niet wordt getoond op een beurs als CES. (via TechCrunch)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *