Charlie’s Angels: de spionnen babes zijn terug [trailer]

Auteur: , Geen reacties
Charlie's Angels: de spionnen babes zijn terug [trailer]

Oude wijn in nieuwe zakken, of gaat dit een succes worden?

In 2018 zag Ocean’s 8 het licht met onder meer Rihanna. Wie nog niet is uitgekeken op aantrekkelijke vrouwen die schurken achterna gaan kan later dit jaar aan zijn trekken komen met Charlie’s Angels. De filmreeks is terug met een gloednieuw deel.

In dit nieuwe deel zijn de hoofdrollen weggelegd voor Sabina (Kristen Stewart), Elena (Naomi Scott) en Jane (Ella Balinska). Patrick Stewart speelt Charlie. De film brengt ook nog een wereldpremi√®re met zich mee. Zo zijn Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Ray voor het eerst gezamenlijk de studio ingedoken. Het trio is verantwoordelijk voor de soundtrack van Charlie’s Angels.

De film verschijnt dit najaar in de bioscoop. De eerste Charlie’s Angels-film kwam in het jaar 2000 uit en was gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren 70. In 2003 kwam er een tweede deel uit met de titel Charlie’s Angels: Full Throttle. Nu, 16 jaar later, is het de beurt aan een compleet nieuw deel. Je kunt de trailer hieronder bekijken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).