Check Galaxy S20 (Ultra’s) enorme camera-eiland (foto’s)

Wat nou, renders? Dit zijn echte foto’s!

Samsung-fanaten die klaar zijn met het kijken naar renders opgelet, want de eerste echte foto’s van de Galaxy S20 Ultra zijn zojuist uitgelekt. En hoewel de renders van vooral de Ultra al redelijk accuraat waren, zie je pas echt op een foto hoe gigantisch het camera-eiland van de duurste S20-variant werkelijk is.

Zowel op Reddit (onlangs gesloten maar nog wel zichtbaar) als op Twitter zijn foto’s te vinden van de Galaxy S20. In het onderstaande bericht is duidelijk te zien wat het verschil tussen de S20 en S20 Ultra zal zijn. Het camera-eiland van de S20 Ultra lijkt bijna twee keer zo groot te zijn als die van de S20. Maar die dimensies maken niet zo veel uit.

Het is vooral de hoogte van de module die er (letterlijk) uit springt. Dat heeft wellicht iets te maken met het feit dat de Ultra van een ander materiaal gemaakt zal worden dan zijn kleine broertjes. Desalniettemin, een te uitstekende camera is een beetje vragen om beschadigingen aan de module. Aan de andere kant, misschien beschermt het reeds gelekte LED-hoesje de uitstulping wel een beetje.

Foto @Reddit

Hoe dan ook, het is niet meer dan logisch dat de camera-module zo stevig is, want Samsung heeft flink uitgepakt met de camera-kwaliteit van de lenzen. Uiteraard pronkt de telefoon ook met de ‘100X’ op de achterkant, refererend naar de absurde hoeveelheid zoom die het apparaat aan kan. De Samsung Galaxy S20-serie wordt over een kleine week officieel aangekondigd.

Header image @IceUniverse

Lees ook: Prijzen Samsung Galaxy S20 serie gelekt

Eén reactie

  1. Boeit vrijwel NIEMAND hoe het eruit ziet !
    Gaat erom hoe hij presteerd.
    Zagen we ook bij de Iphone 11 previews. Vrijwel iedereen vond het lelijk, zelfs de fanboys.
    Ding kwam uit, was een top toestel en je hoorde NIEMAND meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *