Check hier de eerste trailer van de laatste huidige James Bond

Auteur: , 1 Reactie
James Bond is terug

Actie, auto's en mooie dames. Wat wil je nog meer van Bond?

James Bond is al decennia lang een naam die in ieder huishouden wel bekend is. De Britse superspion kende een hoop interpretaties en vooral de laatste serie films – met in de hoofdrol Daniel Craig – is ontzettend populair. Met de eerste trailer van No Time to Die zien we hoe Craig’s 007 voor het laatst de wereld een stukje veiliger maakt.

De trailer voor No Time to Die zit boordevol actie, mooie vrouwen en Bond’s iconische auto. Wat betreft het verhaal is het natuurlijk altijd een beetje hetzelfde; zoals in Casino Royale heeft Bond zijn leven als superspion aan de kant geschoven voor een vrouw. Die vrouw blijkt wederom een geheim leven te leiden.

Maar er zijn ook een aantal verrassingen te spotten in de trailer. Spectre’s superschurk Blofeld (gespeeld door de altijd briljante Christoph Waltz) zit gevangen en speelt een rol in deze film terwijl een nog onbekende nieuwe superschurk gespeeld door Rami Malek (die een Oscar voor zijn vertolking van Freddie Mercury won) de grote dreiging voor 007 vormt.

Verder zit de trailer vooral boordevol kleine knipogen naar het verleden van het iconische filmpersonage (uiteraard gebaseerd op Ian Flemming’s boekenkarakter). Denk aan spectaculaire stunts met een Aston Martin DB5, een aantal referenties naar oude Bond-titels (zoals License to Kill) en de soepele schietbeweging die normaal een Bond-film opent.

Check de volledige trailer hieronder:

James Bond: No Time to Die komt op 2 april uit.

Lees ook: Tesla Cybertruck als speelbare auto in deze game1 reactie

Geen zorgen jongens, ik zal er voorlopig nog wel blijven xoxo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).