Check hier de nieuwe Avengers: Infinity War trailer!

Auteur: , 1 Reactie
Star Lord is de comic relief

De superhelden van Marvel gaan het moeilijk krijgen tegen Thanos.

Jazeker, na de eerste trailer en een ramvolle teaser krijgen we nu meer informatie over Avengers: Infinity War. De belangrijkste info? Marvel heeft echt een belachelijke hoeveelheid geld moeten betalen om al die sterren in één film te proppen.

We wisten het al: praktisch ieder hoofdpersonage uit de afgelopen 18 Marvel-films uit het MCU zullen een deel uitmaken van Infinity War. De helden moeten samen Thanos zien te stoppen. De paarse superschurk verzamelt langzaam alle Infinity Stones en als hij ze allemaal heeft, kan hij – zoals Gamorra het delicaat beschrijft – de halve mensheid met een vingerknip vernietigen.

Uit de trailer zijn een aantal nieuwe omgevingen op te maken, maar het lijkt er tevens op dat helden als Captain America (die één op één tegen Thanos lijkt te vechten) en Thor het erg moeilijk gaan krijgen. Het kan dan ook niet anders dan dat Marvel-fans een traantje moeten wegpinken als ze de bios uitlopen, want Marvel kan onmogelijk àl die helden in leven laten.

In de bloedserieuze trailer zien we onder andere The Hulk, Black Widow, Thanos, Tony Stark (Iron Man), Spider-Man, Vision, Scarlet Witch, Black Panther, Gamorra, Star-Lord, Drax, Hulkbuster, Groot, Rocket, Doctor Strange, Thor en Loki. Althans, naast de bloedserieuze strijd om het universum maken Star-Lord en Peter Parker (oh, verzonnen namen?), ik bedoel, Spider-Man uiteraard hier en daar een grapje.

Benieuwd welke Marvel-films er nog meer allemaal op de planning staan? In dit artikel check je wat de comic-gigant voor de komende 5 jaar voor je in petto heeft.

Screen @Marvel/Disney1 reactie

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).