Check hier Dwayne ‘The Rock’ Johnson’s film samen met Siri

Auteur: , 3 Reacties
The Rock in the ruimte

Apple's reclames beginnen absurd te worden.

Luister, ik heb na mijn eerste iPod Touch nooit meer een Apple-product gehad, maar potverdikkeme wat kan het Amerikaanse miljardenbedrijf reclame maken! In een reclamestunt in samenwerking met worstellegende (en best betaalde acteur van dit moment) Dwayne ‘The Rock’ Johnson maakte Apple namelijk deze short. Met hoofdrollen voor Johnson en – jazeker – Siri.

The Rock x Siri: Dominate The Day – zoals de film toepasselijk over de top is getiteld – toont drukke werker Johnson die zijn hoofd slechts boven water kan houden door de handigheid van zijn telefoon; Siri in het bijzonder. De spraakassistent helpt hem bij zijn afspraken, zakenrelaties en persoonlijke lijstjes. Naarmate de film vordert, zoekt de worstelaar daarentegen de extremen op.

Zoals veel van zijn films – waaronder Fast & Furious 8 – is ook The Rock x Siri hartstikke over de top. Hij zweeft in de ruimte voor een selfie met de zon (terwijl zijn smartphone geheel onrealistisch in het vacuüm van de ruimte nog steeds werkt) en stort vervolgens ter aarde voor zijn volgende klus. Handig, die Siri.

Eerder stuntte Apple al met hun Apple Music in de onderstaande (hilarische) reclame met James Cordon.

Hey, ik ben een anti-Apple-man hoor. Maar dan mag ik toch nog wel om grappige reclames lachen? Ironisch trouwens, dat de film niet op Apple Music, maar op het officiële YouTube-kanaal van Apple te zien zijn…3 reacties

Over the top? Zeker.
Leuk? Ja!
Maar waarom zou een telefoon niet werken in een vacuüm? Het enige dat daar onrealistisch aan is, is het ontvangst, niet het feit dat een telefoon (alle merken) niet in een vacuum zou werken (er zijn voldoende tests te vinden op YT waarin je dat kunt zien).
@av_diver: En natuurlijk het geluid kan niet via het vacuum…..
Zag de ad gisteren op tv en dacht wtf. Je kan geloof ik siri vragen: what is the rock up to en dan krijg je meer info.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).