Check hier eerste beelden Marvel’s Black Widow (trailer)

Black Widow komt terug
Black Widow is de eerste Marvel-film in fase 4 van het MCU.

Marvel gaat een zeer interessant jaar tegemoet na wat ongetwijfeld hét jaar voor de comicbook-gigant was. We weten dat er een drietal Marvel-films uitkomt in 2020 (daarover hier alles) en de eerste gaat Black Widow zijn. De eerste trailer is daarbij zeer veelbelovend.

Black Widow zal een prequel zijn, wat betekent dat hij zich voor alle gebeurtenissen rondom de laatste Avenger-film zal afspelen. Specifieker, het verhaal speelt zich tussen Civil War en Infinity War af. Dat blijkt uit de eerste onderstaande trailer voor de aankomende Marvel-film.

De mooie doch dodelijke Natasha Romanoff zal geconfronteerd worden met haar verleden. We weten van het comic-personage dat ze in eerste instantie een Russische spion is, maar later overstapt naar de U.S.A. We krijgen waarschijnlijk delen van haar training, overstap naar de V.S. en interactie met haar oude familie zien.

Haar verleden komt in de vorm van een andere spion, die ze in de trailer haar zus noemt. We zien een stukje van een zeer solide gechoreografeerde vechtpartij, alsmede de geheimzinnige Melina Vostokoff (Rachel Weisz, bekend van The Mummy en The Favourite) en rode superheld Red Guardian (David Harbour, bekend van Stranger Things).

[gv data=”RxAtuMu_ph4″][/gv]

Black Widow komt in mei van 2020 uit.

Foto @MarvelStudios

Lees ook: Disney kondigt data 5 nieuwe Marvel-films aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *