Check hier wat van de beste Black Friday tech deals (NL)

KOPEN KOPEN KOPEN
KORTING, KORTING, KORTING!

Black Friday is het hoogtepunt van consumentisme en het perfecte moment om dingen aan te schaffen die je gewoonlijk te duur vindt. Daarom zetten we vandaag een aantal toffe deals op een rijtje, zodat jij misschien toevallig niet meer hoeft te zoeken. Per categorie noemen we een paar producten die nu uitzonderlijk goedkoop zijn. Zonder verdere poespas zijn dit een aantal zeer goede deals waar je vandaag van kunt profiteren.

Koptelefoons
Marshall is onder andere bekend van de uitstekende versterkers voor gitaren, maar ze versterken meer. Zo is de de Marshall Major II nu met 56% korting verkrijgbaar bij Bol.com voor 44 euro.

Voor de gamer is de uitstekende (ik spreek uit eigen ervaring) Logitech G430 gaming headset nu met ruim 45% korting te koop bij Alternate.

Ben je al langer op zoek naar een high-end headset maar wil je geen honderden euro’s neerleggen voor een topset? Dan krijg je bij BCC de Bose QuietComfort 25 voor €179 euro. Dat is maar liefst €120 euro minder dan normaal!

Laptops
Okay, ik speel gelijk een beetje vals want dit is niet per se een laptop, maar de Microsoft Surface Pro is bij MediaMarkt verkrijgbaar met €350 euro korting (25%). Je krijgt dan een i5-7300U processor, 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslagruimte (SSD).

Bol.com heeft een vergelijkbare aanbieding voor je klaarstaan voor de Huawei MateBook D. De adviesprijs voor Huawei’s poging tot een laptop is zo’n €1000 euro maar voor Black Friday kost hij slechts €699 euro. Daarvoor krijg je een laptop van 15,6-inch met zo’n beetje dezelfde specs als de bovenstaande Surface Pro.

Maar de beste deal voor een hele goede laptop vind je bij Alternate. Daar krijg je tevens voor €699 euro (met een normale prijs van €999 euro) namelijk een uitzonderlijk goede game-laptop. Het bakbeest is uitgerust met een Intel Core i7-7700HQ, 8 GB RAM, een 1TB harde schrijf en een 128 GB SSD-schijf en als kers op de taart is de ASUS FX503VD van 15,6-inch uitgerust met een dedicated NVIDIA GeForce GTX 1050 grafische kaart.

Smartphones
Ook voor mensen die een smartphone zoeken is er goed nieuws, want er is een breed scala aan verschillende toestellen in de aanbieding. Zo krijg je de LG G7 ThinQ bij Bol.com voor slechts 53% van de oorspronkelijke prijs. Maar eerlijk is eerlijk, het 6,1-inch toestel met LCD-scherm was origineel ook gewoon veel te duur. Dit is daarentegen een behoorlijk solide prijs voor een prima smartphone.

De Huawie P Smart krijgt volgend jaar een nieuwe editie, maar tot die tijd is de P Smart+ een aanrader voor die prijs. Hij is overigens nu nog goedkoper bij CoolBlue; je krijgt het budget-toestel nu van €299 voor €219.

En om nog even in de Huawei-sferen te blijven (de Chinese fabrikant is namelijk bij praktisch iedere grote webwinkel in de aanbieding) krijg je de uitstekende Huawei Mate 20 van 128 GB nu met €200 euro korting voor €599 bij MediaMarkt. Het scherm is ruim 6,5-inch, het toestel bevat de high-end Kirin 980 en sport 4 GB werkgeheugen. Hij heeft overigens helaas geen uitbreidbaar geheugen.

Games
Allereerst consoles… De compacte Xbox One S in in verschillende configuraties (allemaal met 1TB HDD, maar met verschillende games/abonnementen) verkrijgbaar voor tussen de €179 euro (met GamePass) en €199 euro (met bijvoorbeeld Battlefield V of Forza Horizon 4). De krachtigere Xbox One X is bij die winkels met €100 euro korting verkrijgbaar.

Voor PlayStation-liefhebbers heb ik minder goed nieuws. Sony’s console is namelijk eigenlijk alleen bij MediaMarkt in combinatie met de nieuwste Spider-Man-game in de aanbieding, maar hij is (in de webshop) uitverkocht. Als je geld wilt besparen kun je dus deze Black Friday het beste voor de Xbox gaan.

Wat betreft games zijn er voor console-gamers een paar goede koopjes te vinden. Bij Bol.com is Call of Duty Black Ops 4 met 41% verkrijgbaar voor de PS4. Ook titels als God of War, Assissin’s Creed: Odyssey en F1 2018 zijn met gigantische kortingen verkrijgbaar. Oh, en dezelfde kortingen gelden bij die webwinkel ook voor de Xbox One-varianten van die games.

Maar de beste deals op games vind je praktisch altijd bij Steam. PC-gamers krijgen nu bijvoorbeeld 60% korting op The Witcher III, 94% korting op de Borderlands-collectie (!), 80% korting op Rise of the Tomb Raider, 57% korting op de gehele Cities: Skylines-collectie en ga zo maar door. Ook bijvoorbeeld GTA V, CS:GO, Farming Simulator 17, Rocket League, CoD: WWII en een heleboel andere titels zijn sterk afgeprijsd.

Eén reactie

  1. Rocket League op Steam heeft “maar” 50% korting. Dit heeft de game al veel vaker gehad, en de game kwam oorspronkelijk gratis uit op PSN, en kwam samen met portal 2 gratis bij de Steam controller.
    Het schijnt ook Free2play te gaan uiteindelijk, en als je naar de tig customization items kijkt en lootboxes, gamepasses en dlc… en dalende players online… dan ja grote kans, maakt de 9,99 deal des te kleiner.
    Even een headsup dus 🙂 En de wintersale komt nog, altijd iets beter dan welke andere Steam sale dan ook! 😉 effe geduld nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *