Check South Park: Phone Destroyer (gratis mobile game)

Naast grote betaalde games kun je nu ook gratis deze South Park-game checken
Don’t be a total dick!

South Park-fans opgelet, want naast het recentelijk uitgekomen controversiĆ«le The Fractured But Whole kan iedereen nu lekker gratis een South Park-game spelen. In de stijl van de daadwerkelijke RPG’s kun je ook in Phone Destroyers lekker knokken in de absurde wereld van South Park.

De game draait om het verzamelen van kaarten en het uitvechten van gevechten met allerlei gekke vijanden. Overigens bestaan de ruim 80 kaarten uit allerlei personages uit de serie, inclusief gestoorde outfits en over-de-top aanvallen. Denk aan Randy die zijn vijand onderkotst, Stan in een Tron-pak of Kenny in een Eskimo-parka.

Check vooral de hilarische trailer en wees geen dick:
[gv data=”96lnnTYi15c”][/gv]

Nu krijg ik – alsmede veel gamers – snel de kriebels van ‘gratis’ games die in het segment vaak FTP-games (Free-to-Play-games) worden genoemd, wat tegenwoordig een synoniem is voor irritante mechanieken, pay-to-win-systemen en over het algemeen dramatische games. Volgens de ontwikkelaars moet Phone Destroyers daarentegen de valkuilen van het tergende genre ontlopen.

Ja, je hebt de mogelijkheid om met echt geld in-game valuta aan te schaffen, maar alle content is volgens de makers geheel in-game te verdienen zonder dat je daar echte euro’s tegenaan hoeft te gooien. Tijd zal leren of dit een uitgebreide fan-service is voor South Park-fans, of dat dit wederom een game is die door middel van verschrikkelijke gamedesign de speler probeert te dwingen tot het betalen van echte centen.

Heb jij de game al gecheckt? Zo ja, laat weten in de comments wat jij er van vindt! Zo niet, dan kun je South Park: Phone Destroyer hier voor Android downloaden en via deze link op iTunes vinden.

Speel je toch liever met The Coon & Friends? Check dan hier alles over South Park: The Fractured But Whole. Wil je de voorganger van deze toffe South Park-game ergens uit een grabbelbak halen maar twijfel je nog? Check dan hier de trailer van South Park: The Stick of Truth.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *