Check wat Boeing met vliegtuigen van plan is

Boeing-1
De binnenkant van je vliegtuig bestaat straks bijna volledig uit schermen. Dit is hoe het eruit gaat zien.

In een nieuwe concept-video, die je hier kunt bekijken, laat Boeing zien hoe het de toekomst van het vliegtuig voor zich ziet als het gaat om design. Daarbij ligt sterk de nadruk op het gebruik van led-displays om een interieur te creëren dat gemakkelijk aan te passen is aan de gewenste sfeer. Vergelijk de blauwe lucht hierboven bijvoorbeeld eens met deze nachthemel:

Boeing 5

Of probeer je voor te stellen dat je begint te knikkebollen in deze omgeving. Met een digitaal display is het tamelijk simpel om een totaal andere sfeer te scheppen:

Boeing 2

Op deze afbeelding zie je hoe de volledige achterkant van een stoel verandert in een display. Nogal een verbetering ten opzichte van de postzegels waar je nu film op kijkt.

 Boeing 3

Hier zie je hoe de hele achterwand van het toestel veranderd kan worden in een scherm. Zo maak je van het vliegtuig een bioscoop, of kunnen bijvoorbeeld veiligheidsinstructies worden getoond:

Boeing 4

Boeing 6

Boeing 7

Behalve een mooie demo voor de toekomst van vliegtuig-interieurs ook meteen goede reclame voor flexibele LED-schermen, dachten wij zo.

Eén reactie

  1. Geef mij maar een vliegtuig waarin de bodem bestaat uit videoschermen die live de beelden van de camera die naar beneden gericht staat uitzenden 🙂 En dan niet filmen hoe het met de koffers gaat, maar de wolken/het land onder je natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *