Checken of je iPhone 6s batterijproblemen heeft doe je zo

6Kom jij in aanmerking voor een reparatie van Apple?

Apple kondigde onlangs een gratis reparatieprogramma aan voor de iPhone 6s. Sommige exemplaren van de smartphone van de techgigant kampen met technische problemen. Zo kan het toestel op een willekeurig moment uitvallen. Het betreft hier een hardwareprobleem en daarom heeft Apple een reparatieprogramma op touw gezet.

Als je een iPhone 6s hebt die tussen september en oktober 2015 is gemaakt dan kom je in aanmerking voor de reparatie. Dit is echter lastig te achterhalen en dat beseft Apple nu ook. Het techbedrijf heeft daarom een extra optie toegevoegd op de pagina waar de info over het reparatieprogramma staat omschreven.

Het is vanaf heden mogelijk om het serienummer van de iPhone 6s in te vullen. Het serienummer (of IMEI-nummer) kun je vinden via Instellingen, op het apparaat zelf, in iTunes of op de originele verpakking. Eenmaal ingevuld krijg je te zien of je 6s in aanmerking komt voor de gratis reparatie of niet.

2 reacties

  1. Betekent dit dat iedereen met een 6s gemaakt binnen de betreffende periode gratis zijn batterij kan laten vervangen als je aangeef je hiervan last te hebben?

    • @rynnus: Jazeker ! Als je serienummer in deze “batch” valt kun je naar de apple store, of een apple service provider gaan, en die zullen gratis je batterij vervangen. Bijvoorbeeld Card Services in Utrecht, in de ochtend brengen, eind van de dag klaar !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *